OPLOSSINGSGERICHTE

Connectiviteit
Professionals

De Connectors is een persoonlijk bedrijf dat voor ieder type organisatie de passende connectiviteit oplossing heeft. Wij zijn gespecialiseerd in totaaloplossingen voor zorgeloze connectiviteit. Je kan bij ons niet alleen terecht voor snelle en betrouwbare (draadloze) netwerken, maar ook ook voor tijdelijke connectiviteit op bijvoorbeeld evenementen of tijdens verhuizingen. Bel ons gerust voor meer informatie.

  • Ruime ervaring en kennis.
  • Betrouwbare connectiviteit.
  • Persoonlijke dienstverlening.

WAT WIJ DOEN

Wij zijn toegewijd aan het helpen van organisaties om overal zorgeloos verbonden te zijn

Missie

Wij willen zorgen dat ieder bedrijf de draadloze oplossing krijgt die hen helpt hun zakelijke doelstellingen te bereiken.

Visie

Als onderdeel van onze persoonlijke missie willen wij nieuwe klanten aantrekken en hen helpen het potentieel van netwerken te benutten.

Klanten

Onze klanten zijn mkb bedrijven, winkelketens, gemeentes, restaurants, mutinationals en eventbureaus.
WAAR WIJ HET VOOR DOEN
Erg tevreden over de Pro manier waarop men e.e.a. voor ons event heeft geregeld. Absoluut een aanrader.
NL-IX - Simon de Boer
De jongens zijn toekomst gericht en verzorgen een super stabiele verbinding - en dat al voor meer dan 4 jaar achter elkaar.
FruitionPartners - Richard Lurks
Kan iedereen dit bedrijf van harte aanbevelen. Goede producten en service, maar bovenal super flexibel en behulpzaam. Top!
SAN Communicatie - Sandra Eskes

De oprichter

foto-christiaan
HI, IK BEN

Christiaan
van Rooijen

In 2012 richtte ik WiFiProfs zelfstandig op om zakelijke evenementen met WiFi succesvol te maken. Vandaag de dag leveren en beheren wij als De Connectors voor diverse type organisaties betrouwbare connectiviteitsoplossingen op maat. Met onze ervaring en persoonlijke aanpak zorgen wij dat onze klanten altijd (en overal) zorgeloos verbonden zijn.

christiaan (at) deconnectors.nl